Aanmelden en contact

Voor een juiste registratie vragen wij je het aanmeldformulier op de website in te vullen of het formulier te downloaden, in te vullen en via de post te versturen. Zodra wij alle gegevens hebben ontvangen, zal onze intaker telefonisch contact opnemen voor een eerste kennismaking/screening. Als blijkt dat er voldoende mogelijkheden zijn zal een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek op de locatie waar de voorkeur naar uitgaat. Het intakegesprek wordt door onze intaker gevoerd. Tijdens het intakegesprek bespreken we samen je ondersteuningsvragen en vertellen wij meer over de mogelijkheden bij Zorggroep Kans. Vervolgens zal binnen Zorggroep Kans gekeken worden of er een passend aanbod voor je is.
Kijk voor de algemene voorwaarden van Zorggroep Kans op voorwaarden.net.

Welkom

Uiteraard is het aan jou zelf om te beslissen of Zorggroep Kans bij je past. Besluit je om op een van onze locaties te komen wonen, dan heten wij je van harte welkom!

Intakegesprek

Zodra wij alle benodigde gegevens van je binnen hebben, nemen we contact op voor een eerste telefonische screening. Als wij denken dat jouw ondersteuningsvraag binnen ons zorgaanbod past dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.